Taasen on maanantai ja työviikko alkanut. Viime viikko meni kyllä niin pelottavan nopeasti, että mitenkähän nopeasti tämä kesä taas meneekään? Miten nopeasti taas löytääkään itsensä koulunpenkiltä tai vielä pelottavampaa miten nopeasti valmistuminen tulee eteen?! Koulussa on tavallaan kiva olla, mutta ei se ole normaalia elämään. Näin kesällä sen aina huomaa kun siellä ei tarvitse aikaansa viettää. Kesän tullessa iskee vauvakuume, talokuume, autokuume jne. jne. Loppujen lopuksi sitä toivoo valmistuvansa mahdollisimman pian! =)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään aamulla sai ensimmäistä kertaa laittaa töihin kesävaatteet =) On ihan kesäinen ilma ja oikein kesäfiilis! Ihmiset ovat paljon pirteämpi ja iloisempia, mitä sadesäällä. Kyllä tuo aurinko on ihme kapistus tai sitten ihminen.

 

Viikonloppuna ei tullut tehtyä mitään ihmeellistä. Suurin osa ajasta kului pihalla touhutessa, ei omalla vaan äidin pihassa. Itse kun asuu kerrostalossa, niin ei siinä paljon touhuamista ole. Hermoja lepuuttava päästä touhuamaan äidin kukkamaahan. Kavereiden kanssa tuli hieman vietettyä aikaa, mutta ihan liian vähän.

 

Mukavaa alkanutta työ tai lomaviikkoa kaikille!