Olipas eilinen kiireinen työpäivä kun blogiakaan ei ehtinyt lainkaan päivittää. Ihan positiivista vaan, jos työpäivä on niin kiireinen, ettei ole luppoaikaa. Silloin päiväkin kuluu nopeammin. Eilinen meni kyllä senkin takia nopeasti, että juttelin pitkän tovin yhden toisen kesätyöntekijän kanssa. Kiva kun on omanikäistä seuraa ja vielä ihan hyvännäköistäkin =) Hih!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viikonloppu meni oikein hyvin. Kullan kanssa vietettiin kiva viikonloppu yhdessä. Käytiin katselemassa ihmisvilinää ja syötiin jätskiä jne. Ei mitään ihmeellistä, mutta kivaa oli. Kyllä kesä tekee ihmeitä omalle mielellekin. On paljon pirteämpi ja iloisempi koko ajan.

 

Aika pelottavaa ajatella, että nyt on jo melkein kesäkuun puoliväli. Miten nopeasti tämä kesä taas meneekään. Sen jälkeen alkaa viimeinen kouluvuosi. Koulunloppuminen tulee olemaan todella haikeaa. Sitä ei todellakaan odota innolla. Meidän luokalla on niin hyvä yhteishenki. Lähes kaikki ovat avuliaita ja mukavia. No mutta sitä on nyt turha surra tässä vaiheessa. Mutta kesä menee ihan varmasti yhdessä hujauksessa!!

 

Hyvää viikonalkua kaikille!  Koittakaa nauttia elämästä viikollakin, eikä vain viikonloppuisin =)